3D szempilla


A 3D tartós műszempilla nemcsak a szempillaspiráltól szabadít meg, de segítségével hosszabb, erősebb, természetes hatású pillákat érhetünk el, amelyek minden élethelyzetben tökéletesen illeszkednek.

A műszempillák széles formaválasztéka lehetőséget nyújt, hogy Ön megtalálja az egyéniségéhez illő hosszúságú és vastagságú pillákat, így kívánságra akár extrém, színpadi hatású szempillák is megvalósíthatók.

A pillákat egyesével, szálanként rögzítjük a saját szempillákhoz, melyek minősége a használat során változatlan marad. Miután a műszempilla felhelyezésre került, többé már nincs szükség hagyományos szempillaspirálra.

A 3D műszempilla súlytalan, víz-, izzadság- és könnyálló. Zuhanyozás, úszás vagy sportolás, illetve alvás közben is biztonsággal használható, a pillák nem sérülnek.

Új szett: 9.500 Ft

2 hetes töltés: 4.500 Ft

3 hetes töltés: 5.500 Ft

4 hetes töltés: 7.500 Ft

Közzétéve: AndiNails

Hegedűs Andrea vagyok. 2006-ban végeztem el a kéz- és lábápoló, műkörömépítő okj-és tanfolyamot a Magyar Iparszövetségnél. Azóta is aktívan dolgozom ebben a szakmában ami hobbim is egyben. Az új trendek, divatok és technikák nyomon követése végett minden évben ellátogatok a Körmös kongresszusokra, a Körömhajóra és a Beauty Show-ra is. Emellett saját magam gyakorlom a különböző díszítési technikákat és különböző továbbképzéseken is részt veszek.

Hozzászólás